La nostra empresa de neteja d’oficines s’ha anat especialitzant, amb el passar dels anys, fins aconseguir un entorn de treball més higiènic. Ara, la pandèmia ens ha exigit reinventar per a una desinfecció total, i ho hem aconseguit.

Com aconseguir la desinfecció d’oficines

Els serveis de neteja de les oficines són molt variats, ja que no només depenen d’aspectes com la mida del local, el nombre de llocs de treball o el sector en què es desenvolupa l’activitat. Els professionals de la neteja també tractem de forma diferent el manteniment de les àrees més específiques d’un edifici.

Tampoc és el mateix fer una neteja en alçada (per exemple, en el cas de les finestres) que haver de netejar accessos difícils o fer-ho per a la neteja de rètols, aparadors i façanes de les empreses.

La desinfecció amb ozó

La pandèmia també ha suposat un repte per a empreses com la nostra. La neteja amb ozó s’ha demostrat que és el més eficaç per fer una desinfecció d’oficines amb seguretat. L’ozó té un gran poder oxidant i ja es feia servir, durant molt de temps, en llocs on es conviu diàriament amb gèrmens, com en la indústria alimentària i els hospitals.

Aquest gas, que es produeix de forma natural a l’atmosfera, és capaç d’atacar i “desactivar” microorganismes patògens com bacteris, virus, fongs, etc. Durant els primers mesos del covid, va ser l’únic que oferia una mica de seguretat en els espais on transitava gent.

D’altra banda, l’ozó no deixa cap residu químic en l’ambient, ja que es descompon i torna a l’atmosfera de manera natural. És a dir, que a més de segur és eco sostenible i elimina també les olors desagradables.

La cura dels sòls de les oficines

Els sòls dels edificis mereixen una cura especial, ja que per ells transiten moltes persones al llarg del dia i haver de canviar aquest element pot paralitzar l’activitat de tota l’empresa. Els professionals de la neteja sabem polir i abrillantar tota classe de paviments, així com tractar amb cura els sòls tous.

En el cas que la teva oficina tingui moqueta o elements entapissats, també podem encarregar-nos de la seva cura i higienització.

Pel que fa a les nostres eines de treball especials, comptem amb màquines de vapor i aigua a pressió, també amb aquelles necessàries per tractar la neteja de sinistres. D’altra banda, tenim els tractaments amb ozó i altres especialitzacions.

En definitiva, la nostra empresa de neteja d’oficines porta anys diversificant els seus serveis i ofereix la millor qualitat personalitzant el tractament. Tant si es tracta d’una neteja general com una desinfecció per coronavirus, no dubtis en contactar amb nosaltres.

limpieza oficinas

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.