ADAPTACIÓ

Com empresa de neteja oferim un servei professional i personalitzat. Per això implantem un programa de treball únic per a cada client, que es revisa periòdicament i que s’adapta a les necessitats del moment.

COBERTURA

LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental. Ara també a València, Eivissa, Màlaga i Puerto Banús. Estem implantats en aquestes zones i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti fent click aqui.

SEGURETAT LABORAL

La seguretat dels treballadors és una de les nostres preocupacions principals. Per això, aquests són formats d’acord a la Llei de Seguretat Laboral i Higiene, i fan servir totes les mesures de seguretat necessàries per tal de prevenir possibles accidents.

PRODUCTES

Utilitzem productes de neteja ecològics a les nostres neteges, de màxima qualitat i amb fitxa de seguretat, segons les Normes ISO/OHSAS.

RESPONSABILITAT SOCIAL AMBIENTAL

A La Mar de Net som respectuosos amb el medi ambient en tots els aspectes. Utilitzem productes ecològics, que no fan malbé la salut ni el medi ambient. Treballem de manera sostenible, intentant reutilitzar els envasos i minimitzar el consum d’envasos de plàstic. No malgastem recursos; som responsables amb l’ús de l’aigua i la llum.

PROFESSIONALITAT

El nostre personal és seleccionat acuradament i rep formació continuada per tal de poder dur a terme les seves tasques de la forma més eficaç i estar a l’alçada de les espectatives del client.

Tant l’equip de neteja com el d’oficina es trova format  per treballadors qualificats que tenen com a objectiu la satisfacció dels nostres clients.

NETEJA SOSTENIBLE

Comptem amb els coneixements, les tècniques i les eines necessàries per dur a terme una neteja més respectuosa amb el medi ambient.

INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Comptem amb els recursos més innovadors i implantem noves tècniques amb l’objectiu de ser cada dia més eficients.

SEGUIMENT CONTINU

Supervisem de forma continuada cada centre de treball; mantenim un contacte regular amb el client, de manera que es pugui detectar ràpidament qualsevol incidència i resoldre-la de manera eficaç i immediata.

ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

Disposem d’una assegurança de responsabilitat civil per un valor de 300.000 € que cobreix els danys causats en cas d’accident.

A la MAR DE NET ens preocupem per ser molt més que una empresa o una agencia de neteja: Tots els nostres esforços s’uneixen per aconseguir la màxima qualitat i la màxima seguretat.