ADAPTACIÓ

Com empresa de neteja oferim un servei professional i personalitzat. Per això implantem un programa de treball únic per a cada client, que es revisa periòdicament i que s’adapta a les necessitats del moment.

COBERTURA

LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Ara també a Madrid, València, Eivissa i Puerto Banús. Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti fent click aqui.

SEGURETAT LABORAL

La seguretat dels treballadors és una de les nostres preocupacions principals. Per això, aquests són formats d’acord a la Llei de Seguretat Laboral i Higiene, i fan servir totes les mesures de seguretat necessàries per tal de prevenir possibles accidents.

INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Comptem amb els recursos més innovadors i implantem noves tècniques amb l’objectiu de ser cada dia més eficients.

PRODUCTES

Fem servir productes de neteja de màxima qualitat, amb fitxes de seguretat i qualitat, segons les Normes ISO / OHSAS

PROFESSIONALITAT

El nostre personal és seleccionat acuradament i rep formació continuada per tal de poder dur a terme les seves tasques de la forma més eficaç i estar a l’alçada de les espectatives del client.

Tant l’equip de neteja com el d’oficina es trova format  per treballadors qualificats que tenen com a objectiu la satisfacció dels nostres clients.

NETEJA SOSTENIBLE

Comptem amb els coneixements, les tècniques i les eines necessàries per dur a terme una neteja més respectuosa amb el medi ambient.

SEGUIMENT CONTINU

Supervisem de forma continuada cada centre de treball; mantenim un contacte regular amb el client, de manera que es pugui detectar ràpidament qualsevol incidència i resoldre-la de manera eficaç i immediata.

ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

Disposem d’una assegurança de responsabilitat civil per un valor de 300.000 € que cobreix els danys causats en cas d’accident.

A la MAR DE NET ens preocupem per ser molt més que una empresa o una agencia de neteja: Tots els nostres esforços s’uneixen per aconseguir la màxima qualitat i la màxima seguretat.