La neteja i la desinfecció de locals sempre ha estat un dels serveis destacats de La Mar de Net, empresa de neteja professional amb anys d’experiència. Tot i això, hem de ressaltar que després de la pandèmia provocada pel coronavirus, aquesta acció s’ha tornat molt més exigent, i com a tal ens hem actualitzat a la situació. Partint que els experts indiquen que aquest virus pot sobreviure també a les superfícies, es planteja que el risc d’infecció a zones de treball i oficines pugui augmentar. La millor manera de prevenir-ho és amb una exhaustiva neteja i desinfecció, garantint uns paràmetres de seguretat i manteniment adequats.

La neteja d’un local comercial: productes i servei

Recomanem confiar en serveis professionals de la neteja per dur a terme una higiene total de cada superfície a tractar, amb les seves particulars característiques que necessiten uns tractaments o altres. A continuació detallem els punts principals que el treball professional dels nostres experts en neteja ofereixen per garantir que el local comercial ha estat netejat correctament.

limpieza desinfeccion locales

Productes més adequats per netejar un establiment

En la neteja d’un local comercial fem servir productes que tinguin sabó o detergent, sempre buscant l’alternativa més eficaç i sostenible, ja que se n’ha demostrat l’efectivitat davant dels gèrmens. Amb una neteja diària és suficient per prevenir, però, si apareixen casos de covid o la fluència d’usuaris és molt gran, recomanat és millor fer dos al dia.

Usar ozó

El principal avantatge de l’ozó com a producte de neteja és que es tracta d’un gas que arriba a tot arreu. A més, es caracteritza per ser desodoritzant, desinfectant i oxidant. D’aquesta manera, ens permet eliminar multitud de microorganismes, fins i tot aquells que estan en superfícies menys accessibles. Destaquem que, en ser un producte innocu, no produeix irritacions als ulls ni a la pell, per la qual cosa pot emprar-se fins i tot en un lloc amb persones dins encara que ens coordinem amb el client per oferir el millor ventall horari que afavoreixi el treball de totes dues parts.

Cada material requereix una neteja diferent

Les superfícies de treball s’han de netejar depenent del material amb què estiguin fetes. Per exemple, tenim en compte el tipus de neteja i desinfecció segons les qualitats de superfícies de fusta o en contraposició a les propietats del metall o plàstic que poden netejar-se amb certa regularitat i productes més o menys agressius.

La neteja dels instruments de treball

A més de taules, cadires o terres, la nostra neteja professional inclou, si és necessari, la desinfecció dels objectes més personals dels treballadors, ja que són llocs on es poden amagar els virus. Parlem de teclats, pantalles o controls remots. Una manera de facilitar al personal de la neteja la higiene de totes aquestes eines és posar una funda a cadascun. Així, els articles també estaran més protegits. D’altra banda, els fabricants solen incloure recomanacions i instruccions per mantenir nets els dispositius electrònics.

Contacta amb La Mar de Net per garantir una correcta neteja i desinfecció de locals comercials. Un professional sabrà com i amb què ha de tractar les diferents superfícies de l’oficina i el local. Si tens dubtes pel que fa al tipus de neteja que necessita el teu establiment, consulta’ns!

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.