La Mar de Net ofereix un servei de neteja de garatges i pàrquings a Barcelona amb la maquinària adequada, productes totalment sostenibles, no perjudicials i a preus competitius per al bon manteniment i neteja d’una cosa tan important dins de casa, empresa o edifici: el garatge .

Per què contractar un servei de neteja al garatge?

A causa de la constant entrada i sortida de persones i vehicles, els garatges són llocs potencialment bruts i poden esdevenir un focus infecciós si no apliquem una higiene i desinfecció adequada i adaptada a aquest alt trànsit. A La Mar de Net disposem de diferents tipus de tecnologies i productes per proporcionar un ambient segur a totes les persones que aparquen amb tu.

Els serveis de neteja de garatges que oferim

El garatge és una de les zones del seu edifici on menys servei de neteja es presta perquè és una zona normalment no vista. La neteja del garatge, ja sigui destinat a un ús particular o comunitari, no s’hauria d’infravalorar. No fer una neteja periòdica, provoca que es vagi acumulant una gran quantitat de pols, fum, multitud de fulles, papers i plàstics. Amb el pas del temps, la quantitat de brutícia pot ser considerable per la manca de neteja periòdica i fa que la neteja manual sigui impossible. A La Mar de Net oferim una àmplia gamma de serveis:

 • Neteja de rampes, columnes i paviments
 • Cura continuada d’ascensors i escales
 • Neteja de senyals i barreres
 • Desinfecció de l’espai
 • Manteniment de la il·luminació
 • Neteja de baranes, extintors…
 • Cura d’elements decoratius
 • Neteja d’espais alts i canonades
 • I molt més…

La Mar de Net es troba entre les empreses de neteja i desinfecció més ben valorades. No et compliquis la vida i confia en nosaltres per a aquesta neteja de garatges que cal en el teu dia a dia.

neteja de garatges

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti fent clic aquí.