La neteja de botigues és un servei especialitzat que et vindrà molt bé. Posem a disposició del teu negoci comercial un equip de professionals qualificats amb el qual mantenir el teu establiment en perfectes condicions d’higiene. Vols conèixer les seves característiques?

Entre les millors empreses de neteja i desinfecció

L’adequació i la fiabilitat dels serveis de neteja i desinfecció actuals depèn de 4 aspectes:

 1. Equip humà.
 2. Recursos tècnics.
 3. Professionalitat i experiència.
 4. Vocació de servei.

A La Mar de Net arribem nivells òptims en totes aquestes facetes, el que ens ha permès atresorar un unànime reconeixement de qualitat entre els nostres clients i els especialistes.

Tant és així que som una d’aquestes empreses de neteja i desinfecció de referència. I, com que hem fet de la millora contínua, la innovació tecnològica i la capacitat d’adaptació els nostres principals estendards, si ens contractes quedaràs totalment satisfet.

Proporcionem, tanmateix, una gran varietat de serveis: adaptem les nostres actuacions a les exigències i les característiques de cada àmbit de treball. Ens adaptem a les teves necessitats!

limpieza tiendas

Tens una botiga o un establiment comercial?

Les botigues i els comerços compten amb una regulació específica en matèria d’higienització, desinfecció i neteja. A més, com a conseqüència de la situació pandèmica existent, cal extremar encara més aquestes mesures.

D’altra banda, aquests establiments solen comptar amb un gran tràfec de clients que entren i surten. Al mateix temps, la imatge que projecta la botiga és determinant en el nivell de confiança i la decisió final de compra de l’usuari. És inacceptable que la brutícia i la manca d’higiene convisquin amb els productes que tens a la venda, especialment quan es tracta d’alimentació, per exemple.

La neteja periòdica es converteix, per això, en una qüestió irrenunciable. La primera idea és fer-t’ho tu. I, a el principi i si l’establiment no és molt gran, pot ser una alternativa. Però conforme el teu negoci es va redimensionant i has de dedicar més temps a altres tasques, resulta inassumible. Comptar amb especialistes suposa importants estalvis en temps i diners. Els professionals sabem com actuar en tot moment! Som ràpids, discrets, eficaços i solvents. Conta amb nosaltres.

Per què contractar-nos per netejar la botiga o comerç

Fonamentalment, perquè va serà bo i rendible per al teu negoci. Llegeix les nostres principals avantatges i et quedarà molt clar:

 • Et proporcionem brigades de neteja especialitzades que sempre saben com actuar.
 • Ens adaptem a les teves necessitats i les del teu local.
 • T’oferim l’adequació horària que necessites.
 • Som més econòmics i fiables: la nostra experiència i trajectòria ens avalen.
 • Els teus clients quedaran encantats en un entorn tan net i acollidor. Segurament, acabaràs venent més

Figurem entre les empreses de neteja i desinfecció millor valorades. No et compliquis la vida i confia en nosaltres per a aquesta neteja de botigues que cal en el teu negoci.

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.