La Mar de Net és una empresa de neteja d’ hospitals amb àmplia experiència en el sector. Informa’t de tot el que podem oferir-te.

Experts en neteja hospitalària

La neteja hospitalària exigeix ??l’ús de productes específics que certifiquin la desinfecció de quiròfans, habitacions, oficines i zones de pas. Igualment, també és sempre recomanable l’ús de la millor tecnologia perquè les tasques d’higienització no molestin als pacients o a les persones que van a una consulta.

Tots els nostres treballadors reben una formació específica per afrontar les tasques esmentades amb les màximes garanties d’èxit. Es tracta d’assolir el màxim grau de salubritat i de convertir cada espai en un molt més segur.

La importància de l’adaptabilitat

Com a extensió dels conceptes que hem explicat s’inclou el del nostre nivell d’adaptació a les necessitats de cada hospital. Entenem que els torns de neteja han d’adaptar-se a l’horari de les operacions, de les consultes i de tot el relacionat amb l’activitat habitual del centre.

Disposem d’una àmplia plantilla de treballadors per poder cobrir qualsevol necessitat que pugui sorgir. Igualment, ens reunim amb el client per establir una planificació d’acord al treball i el temps que necessita dels nostres serveis.

Empresa de limpieza en Hospitales profesional

Un tracte personalitzat

De la resta ens encarreguem nosaltres. Si gestiones un hospital, ja sabràs que pot sorgir qualsevol tipus d’incident que exigeixi la presència de més treballadors per solucionar-ho. Estarem sempre en contacte amb tu per enviar-te als professionals que necessitis en qualsevol moment.

A l’hora de contractar els nostres serveis et donarem a conèixer el catàleg corresponent, però podem crear-ne un que encaixi millor amb les característiques del centre que gestiones. No apliquem mai el mateix patró per tots els nostres clients, ja que entenem que cada hospital necessita uns serveis específics depenent de la seva capacitat i de la seva càrrega de treball.

Un ampli radi d’acció

Oferim els nostres serveis al Maresme, Barcelona i el Vallès Oriental. Si la teva clínica o centre hospitalari es troba en aquesta zona, o en una limítrof, estem oberts a col·laborar amb tu i a oferir-te un pressupost de les nostres opcions.

Confia en la nostra proposta

Només has de contactar amb nosaltres perquè el nostre equip comercial visiti el centre corresponent. Comenta’ns què necessites exactament, com vols que sigui el servei i quins són exactament els teus paràmetres de qualitat. Arribarem a un acord en el qual s’especificarà el tipus de maquinària a utilitzar, la quantitat d’empleats que treballarà i la resta de detalls per personalitzar totalment el servei a oferir. Com a empresa de neteja en hospitals et garantim el màxim nivell d’exigència i uns resultats a l’alçada de les teves necessitats.

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.