La neteja de geriàtrics és un dels serveis més exhaustius que realitzem els professionals del sector, perquè en aquests espais habiten persones de la tercera edat i tenen més risc de contraure malalties. A més, es desenvolupen gran quantitat d’activitats diàriament i cal que establim protocols i posem en marxa certs mètodes i planificació de tasques.

Per què és tan important mantenir una neteja extrema en un geriàtric?

A part de generar pols i molta brutícia, cal sumar els vòmits, incontinències o focus de brutícia, entre d’altres exemples, que apareixen a causa de la deterioració de les facultats d’algunes persones grans.

Tot això dona lloc a olors desagradables i sensacions incòmodes per als usuaris i treballadors del centre. A més, augmenta la probabilitat que hi hagi més gèrmens i provoquin infeccions.

Quines superfícies són les que cal netejar en un geriàtric?

A més de diferents estances, com vestíbul, passadissos, cuina, habitacions, sala o àrea d’esbarjo, cal mantenir un alt grau de neteja i desinfecció a totes les superfícies, teixits, mobiliari i objectes que puguin entrar en contacte amb els residents. Aquest servei s’ha de realitzar cada dia per mantenir la seguretat higiènica.

No obstant això, i de forma periòdica, ens encarreguem de realitzar altres tasques de manteniment, com la neteja de vidres, matalassos, control de plagues, reposició d’unitats d’higiene, etc.

Limpieza de geriátricos

La importància de comptar amb professionals per netejar geriàtrics

Com a professionals en aquest sector, et recomanem que, a més de tenir en compte el nombre d’operaris, s’analitzin les dimensions dels espais i les característiques dels productes a utilitzar.

limpieza en geriatricoLa ventilació i la neteja de sòls és primordial. En funció del tipus d’instal·lacions, així serà convenient utilitzar una aspiradora o realitzar un fregat de doble galleda. En el cas de centrar-nos en els llocs comuns, recomanem, per exemple, fer servir netejadors enzimàtics per la seva alta efectivitat en l’eliminació de petjades i brutícia en general.

Al parlar de la higiene en els lavabos, nosaltres aconsellem utilitzar desinfectants per a sanitaris i rajoles. Això sí, és molt important assecar bé aquestes superfícies perquè no apareguin fongs i floridura. Per descomptat, el buidatge de contenidors higiènics i papereres és fonamental per mantenir aquestes zones netes. Ens agrada estar sempre pendents dels nous recursos al mercat, així que també utilitzem neteja amb ozó per la seva alta efectivitat a l’eliminar males olors sense necessitat de posar ambientadors que els camuflin.

Cal que els treballadors tinguin una formació específica perquè coneguin tots els procediments, màquines i productes a utilitzar. En el nostre cas, l’amabilitat i tolerància són presents en tots els membres de la plantilla.

En conclusió, la neteja de geriàtrics realitzada per experts és la millor garantia de disposar d’un centre higienitzat al màxim. Si estàs buscant una empresa de confiança, contacta amb nosaltres!

 

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.