La neteja de naus industrials és fonamental perquè el treball es pugui exercir en òptimes condicions. Qualsevol instal·lació destinada a la producció de béns i serveis ha de complir amb unes mesures de manteniment i higiene. Per tant, aquesta acció és clau no només per mantenir el nivell de productivitat, sinó també per garantir la seguretat de l’entorn laboral.

Per què és tan important la neteja industrial? Sobretot, perquè una correcta desinfecció i higiene de la maquinària i de les superfícies resulta imprescindible per prevenir riscos laborals i evitar la toxicitat. Principalment en fàbriques i naus que manegen substàncies que comporten certa perillositat per als treballadors.

Principals característiques de la neteja industrial

La neteja d’una nau industrial consisteix a realitzar les accions i els processos necessaris per controlar les mesures higièniques. Hi ha unes característiques que afavoreixen aquest procés, els quals La Mar de Net posa en pràctica en els seus serveis:

 • Desenvolupar una tasca de neteja general, així com el seu manteniment. Sòls, oficines, parets i portes acumulen brutícia que ha de retirar-se.
 • Resulta bàsic netejar les canonades i arquetes d’aigües residuals. Per això es realitza una neteja a pressió de tant en tant per evitar els residus que atrancant els desguassos.
 • Fem servir eficaçment productes específics, com, per exemple, clor industrial, desinfectants i desgreixants.
 • Ens adaptem a el client, es poden realitzar les tasques en horaris que no dificultin la producció de la nau o fàbrica.

L’emmagatzematge d’alguns productes (paper, teixits, cartró …) pot afavorir l’aparició d’insectes i rosegadors. Això fa imprescindible una bona neteja i un manteniment periòdic.

Serveis de neteja integral per a naus

Depenent de si la nau és de formigó prefabricat, tradicional o d’estructura, la neteja pot ser més o menys intensiva. Hi ha diferents serveis que pots implementar en funció de les necessitats:

 • Manteniment i desinfecció de la maquinària.
 • Neteja integral d’una nau.
 • Neteja detallada de cada planta de la nau i de les xarxes de sanejament.
 • Gestió correcta de la recollida de residus.
 • Ocupació de maquinària específica amb líquids industrials i productes químics.

Per efectuar la neteja hi ha diferents tipus de maquinària manual i elèctrica. L’elecció dependrà de la feina a fer i de l’extensió de l’àrea. En aquest sentit, l’elèctrica agilitza el treball i proporciona resultats en menys temps.

En resum, la neteja de naus industrials ha de dur-se a terme a consciència, ja que el resultat influeix en el benestar laboral i en la productivitat. Arran de la pandèmia del coronavirus, cada vegada són més les empreses que fan servir l’ozó per a netejar en profunditat els espais i garantir una major desinfecció. No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites algun dels nostres serveis.

Limpieza de naves industriales

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.