Una neteja professional és imprescindible en una escola. El gran nombre de nens i les contínues activitats que es desenvolupen impliquen que aquest procés sigui fonamental. Obtingui el millor servei de la mà de la nostra empresa de neteja de col·legis, clau per evitar malalties, contagis i situacions no desitjades.

La Mar de Net aplica aquests punts claus sobre la neteja de les instal·lacions escolars amb l’objectiu que no solament tot estigui pulcre, sinó que la imatge que doni el centre sigui la ideal.

Periodicitat de la neteja

Una de les primeres preguntes que ens fan en relació amb aquest tema és cada quant temps cal efectuar la neteja dels centres escolars. La resposta és simple: tots els dies, encara que amb algun que altre matís, com que podem tenir zones en què no es requereixi que sigui una tasca diària.

Per exemple, les àrees que requereixen neteja tots els dies sense excepció són les cuines, les cambres de bany, les aules i les sales on els professors tenen més circulació. També aquells espais comuns en què estiguin els alumnes, com el gimnàs o el menjador.

Ventilar, escombrar, fregar, treure la pols i desinfectar. Aquestes són algunes de les tasques per a realitzar diàriament. Altres zones que s’han de mantenir netes cada dia són les escales, la recepció, els passadissos que donen als diferents departaments, els salons d’usos múltiples i els vestidors.

Servei per a una neteja impecable

Per aconseguir una neteja correcta a les escoles, és important tenir en compte aquests aspectes:

 

Ventilar les aules: la ventilació és part de el procés de neteja d’una àrea. Evita la transmissió de gèrmens, un aspecte clau per a la salut dels alumnes i professors.

Fer la neteja de l’escola de forma gradual: no es pot establir un calendari fix, ja que hi ha èpoques en què aquesta tasca ha de realitzar-se de manera més contínua. Per exemple, en les dates en què els virus s’estenen més (per regla general, a l’hivern), la neteja ha de ser més intensa i seguida. Un lloc desinfectat, higiènic i ventilat és bàsic.

Higienitzar bé tots els elements: portes, taules, picaportes, cadires, pissarres, etc. Els virus estan en qualsevol lloc, així que la intensitat de la neteja ha de ser important. Una empresa professional s’encarrega que aquesta es faci amb màquines especialitzades, de manera que el resultat és més satisfactori.

 

Confiar en una empresa de neteja de col·legis amb experiència és clau per a la imatge de centre i, per descomptat, per a la salut d’alumnes i professors. Per això, contacta amb nosaltres per rebre assessoria personalitzada i un servei de màxima qualitat.

Limpieza de colegios

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.