Els nostres serveis de neteja a la Roca del Vallès i Roca Village cobreixen necessitats essencials per als clients. De fet, les tasques de neteja formen part del manteniment que necessita qualsevol edifici i negoci. Una higiene que, al seu torn, està directament vinculada amb el confort i el benestar. Un entorn saludable eleva la felicitat i seguretat. Però, al seu torn, un espai viscut també es desordena i es taca.

Servei domèstic

A La Mar de Net oferim un ampli catàleg. El servei de  neteja domèstica  ofereix el suport necessari a qui prefereix delegar algunes rutines o, per contra, l’atenció general de la llar.

Un servei que també resulta pràctic per a una comunitat de veïns que vol gaudir de zones comunes acollidores. Les escales, l’ascensor i la zona d’entrada són llocs de molt de trànsit que es taquen amb facilitat. Per això, requereixen d’ un seguiment freqüent. Un portal net i assejat, d’altra banda, redueix els conflictes entre els veïns.

La neteja és clau en qualsevol tipus de llar. Per això, també es converteix en una prioritat per a qui gaudeix d’un allotjament en un apartament turístic.

limpieza en roca valles

Neteja de negocis comercials

Hi ha una tasca que resulta essencial en qualsevol projecte comercial: la neteja de les instal·lacions locals i del seu mobiliari. Les botigues  i negocis perfectament organitzats i ordenats transmeten una imatge professional davant els altres. En aquest cas, l’establiment ofereix una càlida benvinguda als clients freqüents i ocasionals. I, d’altra banda, també millora el benestar dels professionals que hi treballen.  La neteja és essencial en espais comercials de qualsevol mida. Des d’ una petita botiga de barri fins a una gran superfície.

Tenint en compte que en qualsevol tipus d’ edifici hi pot haver tasques que presentin una major complexitat i, en conseqüència, requereixin d’ una òptima especialització.

Neteja de col·legis

Les escoles són llocs d’aprenentatge que tenen una intensa acció. Cada dia donen la benvinguda a un ampli nombre d’alumnes i professors. Per això, cada matí les aules han d’estar perfectament preparades per començar una nova jornada.  El calendari de neteja s’ha d’adaptar a les necessitats de l’espai. Per exemple, les tasques s’ han de concretar amb una freqüència específica. Tenint en compte que l’entorn d’aprenentatge ha de ser segur per tothom.

Per tant, a La Mar de Net oferim servei de neteja a Roca del Vallès expert. La nostra oferta s’adapta a una àmplia varietat de situacions. A més de les ja enumerades, també duem a terme una òptima atenció de centres sanitaris. El nostre equip està integrat per professionals formats i qualificats que utilitzen eines innovadores. D’altra banda, oferim una atenció personalitzada i un seguiment constant. Mantenim una comunicació propera amb el client per implementar les millores necessàries. Pots contactar amb el nostre equip per obtenir més informació!

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti fent clic aquí.