La neteja dels outlets és un servei especialitzat molt necessari. Posem a disposició del vostre negoci comercial un equip de professionals qualificats per mantenir el vostre establiment en perfectes condicions d’higiene.

Per què contractar un servei de neteja extern al nostre outlet?

Els outlets i botigues han de prestar especial atenció a la higiene i neteja per principalment dos motius: primer perquè són moltes les persones que hi passen cada dia i segon, perquè un lloc que presenta un bon aspecte convidarà el client a passar més estona al establiment i influirà positivament en les vendes.
És a dir, una botiga o local comercial net convidarà el consumidor a entrar i mirar els productes amb bons ulls ajudant així a incrementar les vendes.
La imatge, avui més que mai, no és només una necessitat sinó una obligació i un, outlet net i lluent és el mínim que exigiran els clients per fidelitzar amb l’establiment comercial.

Els nostres professionals

El servei de neteja a outlets que oferim a La Mar de Net és un servei de neteja dut a terme per professionals que mantindran unes condicions de neteja i desinfecció d’alta qualitat en aquests establiments.

El nostre personal està format en aquest sector i sap de la importància que en aquests casos té l’administració del temps dedicat a cada zona i l’organització que requereix.
Un equip de professionals de neteja juntament amb un supervisor serà l’encarregat d’adaptar el servei a les característiques específiques de cada establiment: creiem que és molt important personalitzar cada projecte perquè el servei de neteja d’outlets sigui l’òptim en cada cas.

Com treballem?

A més, és important ressaltar que sempre fem servir productes especialitzats per a cada zona a tractar: taulells, aparadors, accessoris de decoració, superfícies, rètols, etc.
Valorarem el trànsit de clients, les franges horàries de més venda comercial i tot allò que sigui necessari per elaborar un pla de neteja adequat i personalitzat. Si us trobeu en fase de recerca d’una empresa de neteja a Mataró, La Roca Village, Barcelona i Viladecans, us podeu posar en contacte amb el nostre departament comercial i us facilitarem tota la informació sobre el nostre servei de neteja d’outlets.

neteja d'outlets

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti fent clic aquí.