La neteja a centres comercials i grans superfícies és una activitat imprescindible actualment per mantenir la seguretat en el consum. T’expliquem les bases de la nostra feina.

Focus especials en centres comercials

Als centres comercials ens trobem amb diferents riscos que hem de tallar. Per començar, ens trobem amb el típic trànsit de petjades de l’exterior, que poden portar brutícia a les sabates. Així, es dibuixa un recorregut a terra que hem d’eliminar abans que s’acumuli.

També hem de netejar aquells elements amb què els clients contacten freqüentment, com cadires o baranes. Això és un punt de transmissió de bacteris i virus que hem de controlar. Especialment en aquests moments, és important tenir cura de la higiene, tant a l’interior de les botigues com a les zones comunes.

Com treballem?

Els nostres serveis de neteja s’adapten al client i es poden fer modificacions per personalitzar l’experiència. Treballem tant a botigues específiques com a zones comunes. Per això comptem amb un equip especialitzat, que coneix totes les tècniques de neteja i els productes més efectius.

Una de les maneres més comunes que tenim de treballar és fer-ho abans o després del trànsit de clients. Amb el centre comercial tancat, els nostres professionals poden repassar a consciència cada petit detall, perquè el lloc es vegi i faci olor com a nou. És una tasca que no permet descansar, ja que els grans volums de persones que diàriament entren i surten d’aquests llocs són una font de desgast.

Per pal·liar aquests efectes, hem desenvolupat tècniques específiques per ser eficients i aprofitar al màxim aquests moments. Així, en les hores en què treballem a porta tancada, podem fer una feina el més eficaç possible.

També oferim els nostres serveis de manera paral·lela a l’activitat comercial. Això vol dir que els nostres professionals de la neteja treballaran a la jornada normal d’activitat de la zona o botiga en concret. Així podran intervenir en el moment, per deixar-ho tot net mentre els clients fan les compres. És, sens dubte, una feina menys recompensada, ja que sovint la neteja s’embruta ràpid, però efectiva en el moment.

La importància aquests serveis de neteja i manteniment avui dia

Avui dia vivim un moment de delicadesa especial pel que fa a la neteja de les zones d’afluència massiva. A més de la distància social i altres mesures, la higienització constant i efectiva de les zones de trànsit és fonamental. En cas contrari, pot haver-hi més viralitat i sorgir brots de covid-19 en aquests centres. El tipus d’enfocament triat variarà segons alguns aspectes, així com els materials utilitzats.

A La Mar de Net ens encarreguem de la neteja a centres comercials i altres llocs similars. Oferim un servei de qualitat i parant atenció a cada detall. Si estàs buscant una empresa de confiança, contacta amb nosaltres!

limpieza en centros comerciales

Si està interessat o en cas de tenir dubtes, pot contactar amb nosaltres a travès d’aquest formulari:

  El seu nom (requerit)

  El seu e-mail (requerit)

  El seu telèfon

  El seu missatge

  Com ens va conéixer?

  LA MAR DE NET ofereix els seus serveis al Maresme, Barcelona, Barcelonès i Vallès Oriental (recursos tècnics i humans). Estem implantats en aquestes àrees i això ens permet reaccionar de manera àgil i eficaç. Per la resta de Catalunya, consulti consulti fent click aquí.